Botaniq logo

Botaniq
Botaniq

Menu

Botaniq werkt met dagverse producten. Alles is zo vers mogelijk en seizoensgebonden.

Hierdoor serveren wij dagelijks een andere menu, telkens voor 48 euro per persoon. Ook de lunches variëren van dag tot dag.

Lunch

's Middags serveren wij een lunchformule aan € 34,-

Met keuze van aangepaste wijnen aan € 18,-

 

Diner

's Avonds serveren wij een dinerformule aan € 48,-

Met keuze van aangepaste wijnen aan € 24,-

Bent u vegetariër of veganist? Of hebt u een gluten- of lactose-intolerantie? Laat het ons op voorhand weten, en dan passen wij ons menu aan.

Restaurant Botaniq - Leuven
Restaurant Botaniq - Leuven

Wijnkaart

In Botaniq hebben we een uitgebreid aanbod aan wijnen. Dit varieert van jong naar oud, eenvoudig tot complex, maar steeds zeer betaalbaar. Vraag dus zeker naar onze wijnkaart.

Geniet u liever van uw maaltijd, zonder dat u een keuze moet maken over de wijn? Dan kan u kiezen voor onze formule 'Aangepaste wijnen.'

Onze maître heeft deze wijnen zorgvuldig uitgekozen, zodanig dat deze perfect passen bij de gerechten die u geserveerd krijgt. U betaalt voor deze formule 24€ per persoon, of 6€ per glas.

Exclusieve wijnen

Voor de onderscheidende wijnliefhebber voorzien wij graag een meer uitgelezen wijn die harmonieus samengaat met het menu. U vertelt ons welke soort en smaak u het meest bevalt, en wij maken een selectie van 3 à 4 mogelijkheden voor u om uit te kiezen.

Hiervoor krijgen wij toegang tot een exclusieve wijnkelder met vooral Franse wijnen. Daarom zijn wij genoodzaakt u te vragen ons zeker enkele dagen op voorhand kenbaar te maken dat u van deze dienst gebruik wilt maken. Op die manier hebben wij de tijd om de juiste wijnen uit te zoeken, ze uit de wijnkelder te laten halen en in het restaurant tot rust te laten komen. Zo kunnen wij u de perfecte wijn serveren wanneer u ons bezoekt.

U kan gebruik maken van deze dienst met een richtbudget vanaf € 60,-